PARTAIDEAK

PARTAIDEAK

Alboka

PAT-AHATE ITSUSIA: pasta txinatarra, bakailaoa, oliba beltzak eta itsas trikua.

BARRA: Bai

Aldatz

ITSAS MARRUBIA: marrubia, antxoa, Pedro Ximenez erreduzituarekin.

 BARRA: Ez

Araba

ITSASOTIK: hegaluzea, muskuilua, gazta, arrautza, antxoa, pipermina

BARRA: Ez

Arkupe

AMAMAREN MASAILAK: masail iberikoak, tipula, oliba olioa, gatza, esnegaina, ardoa, patata, koloragarria, azenarioa, erremolatxa

 BARRA: Bai

Arrañope

OILASKO TARTALETA: olatak, oilaskoa, gazta, jogurta, soja-saltsa, aguakatea, limoia, gatza, olioa

BARRA: Ez

Azoka

TXAHAL LEPOALDEZKO OTAMENA, ARROZ KREMA ETA GUAKAMOLEAREKIN: txahala, arroz-krema (artoa, kalabazina, azenarioa, tipula, piperrak, berakatza, koko-esnea), guakamolea, arroz-irina, gazta, kalabaza, porrua, banana, espeziadun ogia

 BARRA: Bai

Batzoki Laudio

TXERRI-TXUS IBERIKOA ONDDOEKIN ETA OPORTOTAN EGINDAKO BARAZKITXOEKIN: irina, gurina, arrautza, masail iberikoa, ardo beltza, Oporto ardoa, tipula, piper gorria, piper berdea, kalabazina, agar-agar, esnea

BARRA: Ez

Casa del Yogur

UMAMI:fruta zitrikoak, tipula, tomatea, jalapeño piperrak, arraina, itsaskia, arto-irina

 BARRA: Ez

Club Jubilados St. Ana

ZAPORE-EZTANDA: moldeko ogia, barazkiak, bexamela, intxaurrak, galeper arrautza, foie, barrengorria

BARRA: Bai

Ederki

GOXOTXU:ogia, Pedro Ximenez erreduzitua, azpizuna, gazta, fruitu lehorrak, olioa, tipula, berakatza, porrua, piperra, piperbeltza, fruitu gorriak, tipulina

 BARRA: Bai

El Valle

MUFFIN: patata, arrautza, hirugiharra, gazta, tomate marmelada, tipula

BARRA: Bai

Ertza

APETAMARRUA:txahala, esnegaina, lodigarria, patea, tipula, piperbeltz beltza, eztia, Modenako ozpin erreduzitua, barbakoa saltsa

 BARRA: Ez

GORKA

GORKA: ogia, hirugiharra, txerri azpizuna, ziza, tipula melatua

BARRA: Ez

Gozo Toki

OILASKOZKO “GUA BAO”-a (ogi moztua): gari-irina, glukosa, oilaskoa, berakatza, soja-saltsa, barbakoa-saltsa, oligoa, jengibrea, askotariko urazak

 BARRA: Ez

Haitzulo-barri

ITXASHAIZEA: txipiroia, fideua, muskuilua, urdaiazpikoa, ogia, tipula, piper berdea, aliolia, kalamar tinta

BARRA: Ez

Ilargi

PIKILLOZKO FAJITA: piper gorria, oilaskoa, gazta krema, intxaurrak, errukula, Cesar saltsa

 BARRA: Ez

Iluntze

TXERRI-AZPIZUNA AHUNTZ GAZTAREKIN, PATATA-EMULTSIOZKO ETA PIKU-SALTSAZKO OHATZEAN: txerri azpizuna, piku-konfita, ahuntz gazta, gatza, piperbeltza, oliba olioa, patata, esnegaina, pikillo piperra, esne lurrindua, gelatina

BARRA: Bai

La Avenida

ODOLOSTEZKO KROKANTIA: odolostea, fuji sagarra, royal sagarra, gazta erdionduzko krema, kakahuetea, eztia, kakahuete krema, Parmako gazta, oliba olio birjina estra, mitxoleta haziak

BARRA: Bai

Lauri Barria

BAKAILAO KEZTATUZKO TOSTA, PIPERRADAZKO HOSTOPILEZ ETA PATATA PUREZ EGINDAKO OHATZEAN, GUAKAMOLE, TOMATE-PERLA ETA TXINGAR-KEZKO ALBARROCK-arekin: bakailao keztatua, piper gorriak, patata, esnea, arrautzak, ogia

 BARRA: Bai

Odeibar

RAVIOLI ETA MANGOZKO BURDUNTZIA: hirugiharra, mangoa, kalabazina, piper berdea, tipuleta, azenarioa, mahats pasak, olioa, gatza

BARRA: Bai

Zuberoa

OKELA XEHATUZKO ETA BARAZKIZKO TARTALETA: haragi xehatua, perrexila, tipula eta piper berdea.

 BARRA: Ez

Zubiko Gastrotaberna

ZUBIKO AREPAK: idiazabal gazta, okela urdaiztatua, tipula, piperra, azenarioa, arto irina

BARRA: Ez

Alboka

PAT-AHATE ITSUSIA: pasta txinatarra, bakailaoa, oliba beltzak eta itsas trikua.

BARRA: Bai

Aldatz

ITSAS MARRUBIA: marrubia, antxoa, Pedro Ximenez erreduzituarekin.

 BARRA: Ez

Araba

ITSASOTIK: hegaluzea, muskuilua, gazta, arrautza, antxoa, pipermina

BARRA: Ez

Arkupe

AMAMAREN MASAILAK: masail iberikoak, tipula, oliba olioa, gatza, esnegaina, ardoa, patata, koloragarria, azenarioa, erremolatxa

 BARRA: Bai

Arrañope

OILASKO TARTALETA: olatak, oilaskoa, gazta, jogurta, soja-saltsa, aguakatea, limoia, gatza, olioa

BARRA: Ez

Azoka

TXAHAL LEPOALDEZKO OTAMENA, ARROZ KREMA ETA GUAKAMOLEAREKIN: txahala, arroz-krema (artoa, kalabazina, azenarioa, tipula, piperrak, berkatza, koko-esnea), guakamolea, arroz-irina, gazta, kalabaza, porrua, banana, espeziadun ogia

 BARRA: Bai

Batzoki Laudio

TXERRI-TXUS IBERIKOA ONDDOEKIN ETA OPORTOTAN EGINDAKO BARAZKITXOEKIN: irina, gurina, arrautza, masail iberikoa, ardo beltza, Oporto ardoa, tipula, piper gorria, piper berdea, kalabazina, agar-agar, esnea

BARRA: Ez

Casa del Yogur

UMAMI:fruta zitrikoak, tipula, tomatea, jalapeño piperrak, arraina, itsaskia, arto-irina

 BARRA: Ez

Club Jubilados St. Ana

ZAPORE-EZTANDA: moldeko ogia, barazkiak, bexamela, intxaurrak, galeper arrautza, foie, barrengorria

BARRA: Bai

Ederki

GOXOTXU:ogia, Pedro Ximenez erreduzitua, azpizuna, gazta, fruitu lehorrak, olioa, tipula, berakatza, porrua, piperra, piperbeltza, fruitu gorriak, tipulina

 BARRA: Bai

El Valle

MUFFIN: patata, arrautza, hirugiharra, gazta, tomate marmelada, tipula

BARRA: Bai

Ertza

APETAMARRUA:txahala, esnegaina, lodigarria, patea, tipula, piperbeltz beltza, eztia, Modenako ozpin erreduzitua, barbakoa saltsa

 BARRA: Ez

GORKA

GORKA: ogia, hirugiharra, txerri azpizuna, ziza, tipula melatua

BARRA: Ez

Gozo Toki

OILASKOZKO “GUA BAO”-a (ogi moztua): gari-irina, glukosa, oilaskoa, berakatza, soja-saltsa, barbakoa-saltsa, oligoa, jengibrea, askotariko urazak

 BARRA: Ez

Haitzulo-barri

ITXASHAIZEA: txipiroia, fideua, muskuilua, urdaiazpikoa, ogia, tipula, piper berdea, aliolia, kalamar tinta

BARRA: Ez

Ilargi

PIKILLOZKO FAJITA: piper gorria, oilaskoa, gazta krema, intxaurrak, errukula, Cesar saltsa

 BARRA: Ez

Iluntze

TXERRI-AZPIZUNA AHUNTZ GAZTAREKIN, PATATA-EMULTSIOZKO ETA PIKU-SALTSAZKO OHATZEAN: txerri azpizuna, ahate konfita, ahuntz gazta, gatza, piperbeltza, oliba olioa, patata, esnegaina, pikillo piperra, esne lurrindua, gelatina

BARRA: Bai

La Avenida

ODOLOSTEZKO KROKANTIA: odolostea, fuji sagarra, royal sagarra, gazta erdionduzko krema, kakahuetea, eztia, kakahuete krema, Parmako gazta, oliba olio birjina estra, mitxoleta haziak

BARRA: Bai

Lauri Barria

BAKAILAO KEZTATUZKO TOSTA, PIPERRADAZKO HOSTOPILEZ ETA PATATA PUREZ EGINDAKO OHATZEAN, GUAKAMOLE, TOMATE-PERLA ETA TXINGAR-KEZKO ALBARROCK-arekin: bakailao keztatua, piper gorriak, patata, esnea, arrautzak, ogia

 BARRA: Bai

Odeibar

RAVIOLI ETA MANGOZKO BURDUNTZIA: hirugiharra, mangoa, kalabazina, piper berdea, tipuleta, azenarioa, mahats pasak, olioa, gatza

BARRA: Bai

Zuberoa

OKELA XEHATUZKO ETA BARAZKIZKO TARTALETA: haragi xehatua, perrexila, tipula eta piper berdea.

 BARRA: Ez

Zubiko Gastrotaberna

ZUBIKO AREPAK: idiazabal gazta, okela urdaiztatua, tipula, piperra, azenarioa, arto irina

BARRA: Ez